AKNE/SİVİLCE SORUNU YAŞAYAN CİLTLER İÇİN YIKAMA JELİ ÖNERİLERİ (YAĞLI-KARMA CİLTLER)


  
1. LA ROCHE POSAY EFFACLAR YÜZ YIKAMA JELİ :


Yatıştırıcı etkilere sahip La Roche-Posay Termal Suyu içerir. Cilt ile uyumlu pH'a sahiptir. Yağlı, akneye eğilim gösteren ciltler için geliştirilmiş ve yüksek toleranslı temizleme sağlar. Komedojenik değildir.

Cildi kirden ve fazla yağdan arındırır. Cildi nazikçe temizler. Siyah noktaların görünümünü azaltmaya ve parlamayı kontrol altına almaya yardımcı olur. Cilde temizlik ve tazelik hissi verir.

  • La Roche-Posay Termal Suyu yatıştırıcı ve iritasyon karşıtıdır.
  • Temizleyici ajanlar ciltteki kiri ve fazla sebumu arındırır.
  • Çinko pidolate yağ üretimini azaltmaya yardımcı olur.
 
2. BİODERMA SEBİUM YÜZ YIKAMA JELİ

Dermokozmetik alanının öncü Fransız markası Bioderma tarafından geliştirilen Sebium Foaming Gel, günlük kullanıma uygun temizleme jelidir. Güçlü formülü, zahmetsiz bir şekilde tüm cildinizi temizlemenize yardımcı olur. Özenle seçilmiş ham maddeleri, cildin pH seviyesine uygun geliştirilmiştir. Günlük cilt temizliği için kaliteli formüle sahip bir ürün arıyorsanız Bioderma Sebium Foaming Gel, tam size göre. Bioderma formülleri ile cildinizde etkili ferahlığa ulaşabilirsiniz.

  • Güçlendirilmiş özel formülü ile cildi derinlemesine temizler. 
  • Cildi kalıntı bırakmadan arındırır. 
  • Gözenekleri tıkamaz ve cilt yüzeyindeki yağları ve dış faktörlerin etkisini temizler. 
  • Sebum salgısını kontrol altına alarak aşırı yağlanmanın önüne geçmeyi hedefler.

3. AVENE CLEANANCE JEL 
Yağlı ciltler için özel olarak tasarlanmıştır. Cildin ph değerini korur. Sabun içermeyen formülü sayesinde cildinizi temizler ve ferahlık kazandırmaya yardımcıolur. Sebum dengesinin sağlanmasında yardımcı olur. İçerisindeki termal su cildi rahatlatma özelliğine sahiptir. Göz çevresinde kullanımı önerilmez.Cildi makyajdan ve kirden arındırmaya yardımcı olan günlük yıkama jelidir. Karmadan yağlıya eğilimli ve yağlı cilt tipleri için uygundur.

4. CERAVE FOAMİNG CLEANSER 
Dermatologlar ile geliştirilen, köpüren jel kıvamındaki formülü cilt için gerekli 3 temel seramid, Vitamin B3 ve hyaluronik asit içerir. Cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden, cildi fazla yağdan arındırmaya ve temizlemeye yardımcıdır. Yüz ve vücut için kullanıma uygundur. Parfüm içermez.
Hipoalerjeniktir.


5.PHARMACERIS T ZONE YIKAMA JELİ
PURI SEBOGEL
Jel, tıkalı gözenekleri açar, kir ve aşırı yağı cildi kurutmadan ya da tahriş etmeden giderir.
Antibakteriyel özelliği sayesinde akneye meyilli cildi temizler ve doğal bakteri florasına kavuşturur. Sodyum salisilat ve maddelik asit, ölü deri hücrelerini nazikçe soyar ve akne oluşumlarını giderir.
Cildin doğal koruyucu bariyerine zarar vermeyen yumuşak temizleme ajanları içerir.

Toleransı yüksektir, sabun içermez.


Yorumlar

Popüler Yayınlar